Sponzorji

GENERALNI PARTNER

Se tvoj študentski ali dijaški status izteka? Brez skrbi. Za lažji prehod v odraslost skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici enostavno in hitro preko spleta. S tem se izogneš doplačilom za zdravstvene storitve, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti in bi jih sicer moral plačati iz lastnega žepa.

W: www.triglavzdravje.si
Dopolnilno: www.triglavzdravje.si/zavarovanja/dopolnilno-zdravstveno-zavarovanje

T: 080 26 64
E: info@triglavzdravje.si
FB: @triglav.zdravstvena.zavarovalnica
IG: @triglavzdravje
LI: @Triglav, Zdravstvena zavarovalnica d.d.

ZLATI

Drumlife Produkcija so ekipa ustvarjalnih in izkušenih članov, ki pomagajo beležiti edinstvene zgodbe skozi kreativno video in foto vsebino. Njihovo delo se dotika tako korporativnih vsebin (produktna fotografija, promo video…), kakor tudi najlepših trenutkov zaljubljencev, družin in poročnih parov. Vrednosti trenutka se ne zavedamo, dokler ta ne postane spomin. Z nami lahko ljubezen in sreča med dvema srcema ostane večna in zapečatena v neskončnost.Če bi tudi vi radi zabeležili svoje zgodbe se lahko obrnete na njih in skupaj ustvarite nepozabne spomine.

Drumlife, produkcija, d.o.o.
Homec V. ul. 15
1235 Radomlje

M: 041 808 248
W: www.drumlife.si
E: info@drumlife.si
S: @drumlifeproduction

SREBRNI

Ekonomska fakulteta (kratica EF UL, angleško The School of Economics and Business, SEB LU) je redna članica Univerze v Ljubljani, ki je bila ustanovljena leta 1946. Je prva ustanova v Sloveniji in regiji, ki je postala okronana s trojno akreditacijo, saj je pridobila mednarodno priznane akreditacije EQUIS, AACSB in AMBA. Ta dosežek fakulteto uvršča med 1 % najboljših poslovno-ekonomskih šol na svetu.

Ekonomska fakulteta ponuja študijske programe na vseh treh ravneh. Na dodiplomskem študiju lahko izbirate med dvema dodiplomskima bolonjskima študijskima programoma 3+:

Znotraj teh dveh programov študenti po uspešno zaključenem 1. letniku izberejo želeno usmeritev – program UPEŠ jih ponuja 12 (usmeritvi Trženje in Mednarodno poslovanje se izvajata tudi v angleškem jeziku, študenti pa se lahko odločijo tudi za enega od dveh programov dvojne diplome), v programu VPŠ pa lahko študenti izbirajo med osmimi usmeritvami. 

Univerza v Ljubljani
Ekonomska fakulteta
Kardeljeva ploščad 17
1000 Ljubljana

T: (01) 5892-400
E: info@ef.uni-lj.si

MATERIALNI

WOOP! že dolgo ni več samo Trampolin park z več kot 100 trampolini in številnimi zabavnimi atrakcijami, ki nudijo popolno doživetje zabave v zraku.

Poleg Trampolin parka je na voljo namreč tudi WOOP! KARTING za adrenalinsko vožnjo z gokarti po prvi večnivojski progi v Sloveniji in WOOP! ARENA z 18 inijami, popolnoma novega interaktivnega bowlinga, 10 sobami pobega, dvema poligonoma za Laser tag in dvema arenama z igrami navidezne resničnosti.

V Sloveniji pa premierno predstavljamo tudi WOOP! IZZIVE. Popolnoma nova atrakcija, ki je primerna za otroke, družine, skupine prijateljev ali sodelavcev. So zabavna skupinska igra, ki vas bo navdušila in jo boste želeli igrati vedno znova in znova.

20 IZZIVOV V 3 KATEGORIJAH

Na voljo je 20 različnih sob s tremi težavnostnimi stopnjami. Pri nekaterih je pomembna vaša športna vzdržljivost, pri drugih vaše logično razmišljanje, pri tretjih vaša spretnost. Le timski duh in sodelovanje pa vam bo pomagalo pri bitki s časom.

WOOP! IZIVI so na voljo kar na  dveh lokacijah in sicer v WOOP! MURSKA SOBOTA – BTC CITY in WOOP! IZZIVI SUPERNOVA RUDNIK, LJUBLJANA.

SUPERNOVA RUDNIK, LJUBLJANA

T: 01 888 94 07
W: www.woop.fun
E: inforudnik@woop.fun

La Popsi je sadje v vseh oblikah in barvah. Vedno z okusom poletja. Vedno poln vitaminov. Včasih sladek, včasih kisel. Vedno okusen.

Kako do La Popsike na dogodku Noben me ne razume:

Ker ima dogodek res lepo sporočilo in namen, sta se Karmen in Neža odločili, da ta dan eure zamenja story na socialnih omrežjih. Kar pomeni, da PLAČAŠ S STORYJEM, kier ujameš La Popsiko in označiš @lapopsi. 

Prebudite svoje brbončice na dogodku in uzivajte!

La Popsi d.0.0.
Poslovna cona A35
4208 Senčur

T: 030 310 267
W: www.lapopsi.com
E: info@lapopsi.com
FB: @LaPopsi
IG: @la.popsi

Včasih potrebujemo v življenju kakšen opomnik, podporo, ki nas spomni, da naši cilji niso neralni, da imamo pravico sanjati svoje sanje, da smo edinstveni in unikatni in da je naša pot, prava pot.

Vilinski simboli so eno izmed orodij, ki jih lahko uporabljate na svoji poti uresničevanja ciljev. Predstavljajo  lahko stalen opomnik, ki nas večkrat v spomni na cilj, ki smo si ga zadali, na energijo, za katero želimo, da nas v določenem trenutku ali situaciji vodi. Lahko jih uporabljamo kot okras, z njimi navzven sporočamo, katera vrednota nam je pomembna, lahko so izjemno darilo, s katerim obdarovancu sporočimo, kaj mu želimo, in ga pri tem energetsko podpremo. Zagotovo ste velikokrat slišali ali prebrali  “Only sky is the limit. – no, nam ljubši je citat “Sky is not the limit, our mind is.”

Več o vilinskih simbolih in njihovi uporabi si lahko preberete na www.vilinskisimboli.si ali pa nam pišite na info@vilinskisimboli.si

FB: @vilinski.simboli
IG: @vilinskisimboli_slovenija/

Ni vseeno, kaj izberete, zato posezite po kakovostnih, varnih in učinkovitih pripomočkih za ustno higieno.

Za zdrave zobe in dlesni za vse življenje uporabljajte izdelke za vzdrževanje ustnega zdravja Curaprox, ki že od leta 1972 v sodelovanju s strokovnjaki za ustno zdravje nastajajo v Švici.

T: 02 460 53 42
W: www.curaprox.si
E: info@curaprox.si
FB: @CuraproxSlovenija
IG: @curaprox_slovenija

Somersby je sinonim za trendovsko, lahko, gazirano osvežilno pijačo. Postrezite ga s kockami ledu in z različnimi sadnimi okusi vas bo osvežil v še tako vročih poletnih dneh!

Osnova za vse izdelke blagovne znamke Somersby so naravne sestavine. Sadje s fermentacijo postane sadno vino. Na voljo so različni okusi: jabolko, hruška, borovnica in lubenica. Letošnja novost, ki prinaša še več svežine, je mango z limeto.

Vsebnost alkohola: 4,5%

Opozorilo: Minister za zdravje opozarja: »Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.«

Malinca je mlado slovensko podjetje in uspešna blagovna znamka z zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko.

Podjetje, ki je v letu 2022 lansiralo svoj prvi premium izdelek, je tudi portal z nasveti za zdravo življenje in preprostimi, preizkušenimi recepti za vsak dan. Malincine naravne izdelke, ki jim zaupa že več kot 375.000 kupcev iz Slovenije, Hrvaške, Nemčije, Avstrije in Italije najdeš na spletni strani www.malinca.si in v vseh prodajalnah dm, Tuš drogerijah, supermarketih Mercator po Sloveniji, trgovinah Jager, v E.Leclercu, Tosaminih Belih Štacuncah, Vrtnem centru Kalia ter v trgovinah Hofer in Lidl po Sloveniji.

Vas daje pomladanska utrujenost? Nič več! Podjetje Malinca je to pomlad lansiralo naravne energijske ploščice z okusom maline in čokolade iz ekološke pridelave. Žitni ploščici sta narejeni iz brezglutenskega ovsa in se ponašata z visoko vsebnostjo vlaknin.

Zdrava sladica ali hiter prigrizek – Malincini energijski ploščici poskrbita za oboje. Energijski ploščici čokolada in malina sta na voljo na www.malinca.si , v Vrtnih centrih Kalia ter trgovini E.Leclerc Ljubljana.

PROMINA je podjetje za pospeševanje prodaje. Če menite, da si vaši izdelki zaslužijo najboljšo promocijo, potem smo pravi naslov za vas. Ekipo sestavljamo stalni kadri, ki smo pri potrošnikih in na prodajnih mestih močno prepoznavni ter uživamo njihovo zaupanje. Prav vsi pa stojimo za brezpogojno garancijo na kvaliteto storitev.

Po duši in srcu smo promotorji ter pospeševalci prodaje, pa vendar po vseh letih izkušenj pri delu uživamo tudi kot strategi in kreativci, kar potrjuje kopica uspešnih projektov, ki jih vedno izvedemo od ideje do realizacije.

Prodajna mesta so naš drugi dom, odlični prodajni rezultati pa so le še dodatna motivacija pri profesionalizaciji v našem poslu. Predvsem pa vam obljubljamo, da se boste na nas v vsaki situaciji vedno lahko zanesli, ter da pri nas ne boste dobili zgolj učinkovitega kadra za izvedbo aktivnosti, temveč celovito podporo v vseh procesih, kar boste pri svojem delu hitro občutili v obliki vaše razbremenitve.

Čas ne bo več problem, saj si ga bomo za vas vzeli mi. Monitoring, plani aktivnosti, potrjevanje terminov in obveščanje prodajnih mest, nabor in izobraževanja kadra, nabava materialov, skladiščenje, distribucija, analize, poročanje… , na vse to lahko pozabite, saj vse postorimo mi.

PROMINA D.O.O.
Spodnje Gameljne 36a
1211 Ljubljana Šmartno
W: www.pro-mina.si
E: info@pro-mina.si
M: 040 299 357 / 040  427 058

Z nami kuhaš enostavno, zdravo in zabavno.

Od leta 2013 je cilj Biogette olajšati pripravo zdravih in okusnih obrokov doma. 

Naši izdelki ne vsebujejo nobenih aditivov, kot so konzervansi, glutamat, umetne arome, škrob, maščobe, sladkorji in druge podobne sestavine. Zaradi naše nenehne skrbi pri proizvodnji, naravne sestavine naših izdelkov ohranjajo bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih hranil, okusne jedi pa z njihovo pomočjo hitro pripravimo. Biogetta izdelki podpirajo tvoje zdravje, saj so večinoma funkcionalna živila, polnovredna in bogata z mikrohranili. Nekateri izdelki so tudi fermentirani, kar dodatno poveča izkoristek mikrohranil.

Pri Biogetti najdeš tri skupine izdelkov, venomer pa razvijajo tudi nove:

 • Zelenjavne in zeliščne mešanice za lažje kuhanje
 • Testenine iz 100% stročnic, ajde in pire
 • Naravno fermentirani zeliščni namazi iz divjih rastlin

Biogetta s trajnostno in okolju prijazno proizvodnjo ohranja tradicijo dobre domače kuhinje in v hitro, sodobno kulinariko vrača naravne okuse.

V Goodie bagu boste prejeli vzorec BarBioQ začimbne mešanice, ki je odlična za meso in zelenjavo na žaru ali v pečici

T: 041 729 666
W: biogetta.si
E: info@barbios.si
FB: @biogetta
IG: @biogetta.si

Gajbica deluje že osem let pod vodstvom direktorice ter solastnice Urše Čoko, ki ji pomaga ekipa 14 sodelavcev. Ukvarjajo se z dostavo sadja, zelenjave in drugih dobrot v podjetja in na dom.

Ena njihovih večjih prednosti je, da podpirajo lokalno in sodelujejo že z več kot 50 kmetijami in ponudniki iz različnih koncev Slovenije. Zelo jim je pomembno, da imajo v ponudbi lokalne pridelke ter izdelke, kadar pa določeno sadje/zelenjava ni v sezoni ali na voljo, ga odkupijo iz tujine, ampak vedno le najboljše kvalitete.

V ponudbi pa nimajo samo sadja in zelenjave, ampak tudi druge pridelke in izdelke različnih slovenskih ponudnikov, ki jih lahko naštejejo že več kot 500. Na dom vam dostavijo mlečne izdeke, menine, mlevske izdelke, čokolade, sladice in mnogo drugih dobrot. 

V letu 2022 so uspeli razširiti dostavo po celotni Sloveniji, zato lahko gajbico vitaminov in dobrot dostavijo prav v vsak kraj.

Poleg tega, da jim je zelo pomembno da imajo v ponudbi lokalne produkte, se zelo zavzemajo tudi za to, da so trajnostni ter da to miselnost širijo tudi med njihove stranke.

Kontakt:

W: www.gajbica.si
E: info@gajbica.si
IG: @gajbica.si
FB: @gajbica.si

Feel good foods – Zakaj moraš NUJNO poskusiti Notus beljakovinski ploščici

Ne še ene beljakovinske ploščice. Točno tako, ampak te na prvo mesto postavljajo tvoje dobro počutje. Vrhunski okus je alfa in omega znamke Notus. Je tisto na čemer gradijo in je tisto, na kar stavijo. Če ga ni, jih ne zanima in enako je s kakovostjo.

Zato so razvili Feel Good Foods kategorijo, kamor se uvrščajo visoko kakovostni izdelki odličnih okusov in premišljeno izbranih sestavin. Poznaš že Notus kokosovo vodo, nad katero smo bili navdušeni lani, zdaj pa sta se ji pridružili še novi beljakovinski ploščici Notus.

Na voljo sta dva okusa, nougat in malina, oba sta oblita z okusno čokolado, ki te bo skoraj pretentala – zdelo se ti bo, da si ta prigrizek zasluži občutek slabe vesti. Nikakor. Čaka te visoka vsebnost beljakovin, ki poskrbijo za moč in visoka vsebnost vlaknin, ki zagotavljajo, da je ploščica tudi nasitna.

Čeprav je ploščica beljakovinska si jo lahko privoščiš tudi kot prigrizek, za malico ali pa kadar si zaželiš nekaj sladkega. Ampak ta posladek pride brez dodanega sladkorja, ne vsebuje pa niti glutena.

Notus izdelki so na voljo v spletni trgovini Bodygain.si, ideje za prigrizke in odlične recepte pa redno delijo tudi na svojem Instagram profilu @notus.fgf.

Kontakt:

IG: @notus.fgf
FB: @NotusSlovenija

 

Podjetje Nomago je največji slovenski organizator potovanj. Takih v neznano in vznemirljivo. Tistih vsakodnevnih, hitrih in neopaznih. Potovanja se z Nomagom začnejo, končajo pa na pragu. Na domačem, službenem, šolskem, ali pa na letališču, na koncertu, zabavišču, letovišču.

V prvi vrsti si Nomago prizadeva vsakemu posamezniku ali skupini ponuditi odlične popotniške storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe.

Nomago je celovit ponudnik prevozov in potovanj, ki potnike dnevno vozi v 49 slovenskih mest, z njegovo pomočjo pa lahko stranke odpotujejo tudi v 195 držav po svetu. Za vsakodnevne poti Nomago omogoča nakup subvencionirane mesečne vozovnice javnega potniškega prometa (IJPP) za študente in dijake ter ureditev mednarodne študentske izkaznice ISIC, s pomočjo katere so mladi upravičeni do številnih popustov tako doma kot v tujini. 

Poleg vsega naštetega pa Nomago mladim ponuja neskončno možnost potovanj in poletnega dela v tujini. Tako vam lahko na Nomagu uredijo letalske karte, individualna in skupinska potovanja, prenočišča, križarjenja, izlete, potovalna zavarovanja, jezikovne počitnice za otroke in najstnike, pripravništvo v ZDA in študentsko delo v tujini, delo v poletnih kampih v tujini, ter vam pomagajo in svetujejo pri pridobivanju viz za tujino.

Ker so zaposleni v Nomagu Travel tudi sami strastni popotniki (skupaj so namreč prepotovali že več kot 130 držav sveta), znajo iz prve roke svetovati glede vsega v zvezi s potovanji. Nomagova ekipa je ažurna in vedno pripravljena pomagati, saj je zadovoljstvo strank zadnje vedno na prvem mestu. Preverite njihovo spletno stran nomago.si, kjer boste prav gotovo našli nekaj zase.

Kontakt:

W: www.nomago.si

Naravna eterična olja doTerra so z menoj 8 let. Pomagali so nam pri boljšem počutju in nelagodjih. In ko si dobro ti, gre dobro vse, tudi dan in odnosi. Osupljivi učinki in želja, da to delim z drugimi, me je vodilo v hobi pisanje bloga. Hvaležna sem si, da sem imela pogum spustiti takratno službo ter z neizmerno željo po večji časovni svobodi, pomoči ljudem pričela svoj biznis. S trdnim, srčnim delom sem dosegla vse želeno, tudi finančno svobodo. Delam na svoj način, skladen z mojim načinom delovanja, razmišljanja, ker ko si ti, ti, si avtentičen in tako uspešen. Imam najlepše delo, mentorsko poslanstvo, ljubim kar delam, sem lastnica svojega časa, moj uspeh je odvisen le od mene in od nobene družbene situacije. Delam lahko kadarkoli in od kjerkoli. Nudi mi nešteto brezplačnih programov in priložnosti za osebnostno rast, napredek, ki mi ga ni nudilo še nobeno delo. 

V 𝗚𝗼𝗼𝗱𝗶𝗲 𝗯𝗮𝗴𝘂 dobiš tris vzorčkov eteričnih olj v Sloveniji izdelanem obesku za ključe. QR kodo te vodi do opisa zate dragocene Tehnike Aromatičnega Usidranja za delo z morebitnimi omejujočimi prepričanji. Svoj um z aromami lahko reprogramiraš s pozitivnimi mislimi in lažje dosežeš svoje sanje. Druga QR koda pa ti podari e-dnevnik hvaležnosti, vsakdanje aroma recepte in planer, ki ga lahko pričneš pisati že danes, saj ni vezan na leto in mesec. 

Kontakt:

W: www.zavsakdom.si
FB: @majacebasek
IG: @maja.cebasek
YT: MajaCebasek
PI: maja_cebasek
M: maja@zavsakdom.si
T: +38641902293

Tiny Giant obroki so sodoben prehranski koncept, zasnovan za podporo vašemu zdravju in vašemu aktivnemu življenjskemu slogu. Ne samo zdravo, ampak tudi preprosto. Nič več čakanja v supermarketih, naporne priprave in hitrih, ne zdravih obrokov. S strokovnim znanjem nutricionistov smo za vas razvili priročne funkcionalne obroke z visoko hranilno vrednostjo in trajnostnimi sestavinami rastlinskega izvora.

Kontakt:

W: www.tiny-giant.net

BeLife tebi in tvojemu telesu ponuja to, kar potrebuje vsak trenutek. Naj bo to osvežitev, oživitev telesa z antioksidanti, vitamini in minerali, poživitev, krepitev imunskega sistema in črevesne flore ali le hidracija.

Pri BeLife-u se zavedamo, da je hidratacija pomembna čez vse leto, ne samo poleti. Zato se trudimo ustvarjati pijačo, ki te čez vse leto osveži in tvojemu telesu da dodatna hranila.

NARAVNA – BeLife Kombucha ima BIO certifikat. Kljub temu, da jo pripravljamo iz BIO sestavin,  skrbno izbiramo in pazimo na kvaliteto. Le najboljše sestavine lahko ustvarijo najboljše produkte.

OKUSNA – BeLife Kombucha NI agresivnega, sladkega ali umetnega okusa.

Kontakt:

W: www.BeLifedrinks.com
IG: @belifekombucha 

BOOM BOX nudi vse prednosti zdravega ovsa v raznolikih  slastnih razvadah za vsak okus. Nudi kombinacijo vseh hranljivih snovi, ki jih potrebuješ – samo zajemi z žlico in akcija!

Z visoko vsebnostjo proteinov je vesten spremljevalec na tvoji fitnes poti. Tudi tisti z najbolj izbirčnim okusom bodo enostavno našli svojega favorita. 100% rastlinskega izvora, prijazno do ljudi in živali, izpod rok nutricionistov. Brez dodanega sladkorja.

 

Kontakt:

https://www.boombox.eu/sl/

product@boombox.eu

Nova oblika zadovoljstva. Draže žvečilni gumi brez sladkorja, s sladili, z okusom lubenice.

LEGENDARNI OKUS! Posebne naravne arome so združene v rahločuten ples karamele, šipka, koktajla enajstih zelišč in naravnega CO2. COCKTA v trenutku obudi spomine na mladost in prvo ljubezen ter s svojo pristnostjo ustvari nove legende. IZBOLJŠANI RECEPT ohranja celotni značaj COCKTE – njen legendarni okus, barvo, videz in vse značilnosti, zaradi katerih je COCKTA oboževana že od leta 1953.

COCKTA je tako edinstvena zaradi posebne sestavine – koktajla enajstih zelišč. Časovno preizkušena izvirna mešanica daje tisto posebnost, skrivnostnost, izjemnost in izrazitost, ki ustvarjajo legendarni okus COCKTE.

Popolnoma naravni CO2 iz globokega, neomadeževanega, tisočletja varovanega in nedotaknjenega izvira izboljšuje okus ter daje COCKTI izjemno svežino, po kateri vsi tako zelo hrepenimo. Neustavljivo privlačni okus COCKTE je ustvarjen po izvirnem receptu brez kakršnih koli kompromisov. Mnoge kole so dobrega okusa zaradi aditivov, COCKTA pa nima nobenih umetnih arom, zato je njen okus tako legendaren. Kako naravna je COCKTA, ni mogoče še bolj poudariti: naš cilj je popolna osvežitev za vsakogar. Uživaj v legendarnem okusu brez skrbi!

Kontakt:

https://cockta.eu/

Pri Argeti prisegamo na najvišje standarde in dokazujemo, da lahko tudi majhen obrok ponudi najvišjo kakovost. Izbiramo le najboljše sestavine, uporabljamo kakovostne kose mesa in rib ter 100-odstotno naravne začimbe in rastlinska olja. Izdelki Argeta se ponašajo s pečatom »BREZ«, ki zagotavlja, da v njih ni umetnih ojačevalcev arome, konzervansov, umetnih barvil ali glutena. Želimo demokratizirati vrhunsko kakovost, vrhunske surovine in vrhunske recepture, da bodo dostopne čim širši javnosti.

 

KONTAKT

https://www.argeta.com/

info@argeta.com

Kremasta. Nežna. Ustvarjena za užitke. Instant kava Barcaffè. Ob tebi je, ko si s prijatelji. Ob tebi je, ko uživaš v toplini doma. Ob tebi je, ko si zaželiš lepši dan. Včasih je vse, kar potrebujem, skodelica dobre kave.

 

KONTAKT

https://www.barcaffe.si/

Pekarna Grosuplje je po raziskavi Reader’ Digest letos postala najbolj zaupanja vredna blagovna znamka za kruh in pekovske izdelke v Sloveniji med potrošniki. Pekarna ohranja stare recepture in tradicionalne postopke za izdelavo, hkrati pa vključuje sodobne trende v prehrani. Tako kot nekoč pripravljajo z enako ljubeznijo in znanjem svoje krušne izdelke, ki jih je več kot polovica narejenih brez dodanih aditivov, po dolgotrajnih postopkih in z dodatkom naravnega kislega testa.

Kontakt:

T: 0 1 78 66 900
E: info@dondon.si
W: www.pekarnagrosuplje.si
FB: @PekarnaGrosuplje
IG: @kruhzame

AMBASADORJI

TEDxLjubljana je krovna TEDx organizacija v Sloveniji, društvo 34 proaktivnih prostovoljnih članov, ki že 12 zaporednih let živi svoje poslanstvo širjenja izjemnih zgodb in idej.

Z idejami, vrednimi širjenja ustvarjamo prihodnost, v kateri želimo živeti, tako smo od 2009 priredili že preko 34 TEDx dogodkov in omogočili oder že preko 180 govornikom.

Izjemna energija in kemija, ki jo vzpostavimo z govornikom, udeleženci in med člani samimi, predstavlja odlično okolje za rast, kreativnost, drznost in nove/sveže ideje!

Jaz ne verjamem v prvi korak, mora biti skok, ker če narediš samo korak, si z eno nogo še vedno tam, kjer si bil.” (govor Roka Rozmana na odru TEDx Ljubljana, oglejte si ga tukaj<< )

Kontakt:
FB: @TEDxLjubljana

https://www.flickr.com/photos/tedxljubljana/albums

Ljudska univerza Nova Gorica – LUNG, znan po pozitivni energiji, odprtosti, dostopnosti, prijaznosti, strokovnosti, fleksibilnosti, zaupnosti in zanesljivosti, je 29. novembra  2019 dopolnil šestdeseto leto.

Naše poslanstvo je širokemu krogu ljudi omogočati kakovostno vseživljenjsko učenje in svetovanje ter s tem skrbeti za celovito podporo pri pridobivanju znanja, osebnostni rasti in oblikovanju vrednot. V bogati ponudbi izobraževanj prav vsak lahko najde nekaj zase.

Izvajamo osnovno šolo za mladostnike in odrasle, poklicne in srednje šole, tečaje in usposabljanja, karierno svetovanje za mlade, zaposlene in brezposelne ter nudimo raznolike brezplačne možnosti izobraževanja in učenja v okviru projektov.

Pridite na LUNG – tu vas čakajo prijazen nasmeh, informacije, nasveti, vzpodbude za izobraževanje in nove možnosti na vaši karierni poti.

Kontakt:

T: 05 335 31 00
W: www.lung.si
E: info@lung.si
FB: @LUNGljudskauniverzanovagorica
IG: @lung_ljudskauniverzanovagorica

 

V Primorskem tehnološkem parku se kalijo mlada podjetja, ki jih spremljamo od prvih korakov do velikih uspehov. Ponujamo jim podjetniško znanje in svetovanje, mentorstvo, podporno skupnost in prostor za sodelo – coworking. Ponašamo se tudi s projektom POPRI, ki je nacionalno tekmovanje v najboljši podjetniški ideji med mladimi, na katerem se lahko vsako leto pomerijo osnovnošolske, dijaške in študentske ekipe.

Kontakt:

E: info@primorski-tp.si
W:www.primorski-tp.si
IN: Primorski tehnološki park
FB: @PrimorskiTehnoloskiPark
IG: @primorskitehnoloskipark

GEA College je sodobna, butična poslovna šola in izobraževalni center, kjer delujejo Fakulteta za podjetništvo, Center višjih šol, podjetniški Inkubator, karierni center ter poslovno-izobraževalni center.

Z njihovimi izobraževanji so na voljo vsem, ki potrebujete formalno izobrazbo, povsem nova (ali dopolnilna) poslovna, managerska ali katera druga znanja, morda  mednarodni certifikat, strokovno licenco ali pa ste v iskanju nove karierne priložnosti oziroma imate poslovno idejo, ki bi jo radi uresničili. Vsa izobraževanja ponujajo tako v fizični kot tudi online obliki.

S pomočjo predavateljev z bogatimi praktičnimi izkušnjami učijo predvsem uporabna poslovna znanja. Taka, kot jih trg zahteva in lahko takoj uporabi. Trdno verjamejo v osebni pristop in se trudijo, da se vsaki študentki in študentu posebej posvetijo ter tako zgradijo (p)oseben odnos.

Na GEA College so tukaj za vas z:

 • Dodiplomskim – visokošolskim študijem; 3. leta (Podjetništvo, Podjetništvo v perspektivnih panogah, Digitalni marketing ter Informacijska in kibernetska varnost) in podiplomskim študijem (Podjetniški management ter Upravljanje s tveganji in korporativna varnost)
 • Dodiplomskim – višješolskim študijem; 2. leti (Ekonomist –poslovna, zavarovalniška oz. računovodska smer, Poslovni sekretar, Gostinstvo in turizem, Informatika, Organizator socialne mreže ter Snovalec vizualnih komunikacij in trženja)
 • MBA je mednarodno akreditiran program za bodoče voditelje v partnerstvu z University of New York in Prague
 • Poslovnimi izobraževanji za posameznike ali podjetja, kjer lahko izbirate med 53-imi izobraževalnimi moduli
 • Programom Strokovnjak Digitalnega Marketinga, ki je mednarodno certificiran program digitalnega marketinga pod okriljem Digital Marketing Institute
 • Pridobivanjem licence za nepremičninskega posrednika, pri čemer se lahko usposabljate za nepremičninskega posrednika, pridobite dopolnilna znanja ali opravljate izpit
 • Inkubatorjem GEA College, podpornim okoljem, ki pomaga posameznikom, »mladim« podjetjem ali startupom zagnati podjetje ter pospešiti njihovo rast

GEA College  je okolje, v katerem boste naredili karierni korak naprej!

Kontakt:

E: info@gea-college.si
W:www.gea-college.si
T: 01 588 13 00
FB: @gea.college
IG: @gea_college

Karierni center EF preko različnih inovativnih dejavnosti in dogodkov spodbuja, povezuje in podpira zaposlovalce, študente ter diplomante fakultete. Študentom pomaga pri študiju, načrtovanju kariere in osebnem razvoju, da si bodo kot diplomanti lažje utrli pot v poslovni svet.

Kontakt:

E: kariernicenter@ef.uni-lj.si
W: www.kariernicenteref.si

AIA – MLADINSKI CENTER MENGEŠ

 • Prostor, kjer se družijo mladi, kjer se počutiš dobro.
 • Radi se iskreno in odkrito pogovorimo in sprejmemo kritike, iz katerih se učimo in napredujemo.
 • Sem lahko prideš po faksu oziroma po pouku.
 • Dobrodošle in zaželene so tvoje ideje, kaj bi se v mladinskem centru dogajalo, delalo in skupaj bomo to izpeljali.
 • V okviru programa se tu dogajajo koncerti, plesni, filmski dogodki, družabne igre, delavnice, interaktivna predavanja, predstave, raziskovalna dejavnost, ustvarjalno kreativne delavnice in natečaji, plesne in druge zabavne vadbe, razstave, izmenjevalnice, športni turnirji, tabori…
 • Tu imamo računalnike, kjer lahko dostopaš do interneta, knjige, letake, zloženke idr. gradivo.
 • Mladi pomagajo mladim – organiziramo pomoč pri učenju. Lahko prideš po pomoč tudi, če imaš kakršnekoli druge probleme (smo varna točka).
 • Udeležujemo se raznih projektov, tudi mednarodno (Erasmus+,…) – prostovoljci iz tujine pridejo v MC in ti potuješ v druge države …

Društvo AIA – Mladinski center Mengeš
Slovenska c.28
1234 Mengeš

Kontakt:

E: drustvo.aia@gmail.com
W: https://aia-mcmenges.si/
T: 070 732 070
FB: @drustvo.aia

 

Eva Ostruška je instagram influencerka, v prostem času mama, študentka, animatorka in raziskovalka pozitivnega načina življenja. Trenutno zaključuje magisterij Sociologije kulture, smer spol in seksualnost. Svoje zaključno delo je zasnovala okoli teme ženskega užitka, vibratorjev in pozitivne seksualnosti. Kot raziskovalka kulture in medijev najraje podira tabuje o spolnosti, ki se pojavljajo na naših tv ekranih.

Kontakt:

YT: Eva Ostrokljun
IG: @ostrokljun

 

Tanja je lifestyle bloggerka & vloggerka. Trenutno pripravlja second hand & vintage online trgovino z oblačili. Je velika zagovornica trajnosti in osebne rasti. 

Kontakt:

W: www.tanyasmiles.com
YT: Tanya Smiles
IG: @tanya.smiles

 

Nika Močnik je organizatorka TOP dogodkov v podjetju Eventnika, nekdanja študentka medicine, ki jo je tok življenja popeljal v nepričakovano, a kot pravi sama, pravo smer. Je podjetnica s srcem, ljubiteljica narave, gora in plesa, romantično zaljubljena v Življenje.

Kontakt:

E: nika@eventnika.si
W: www.eventnika.si
FB: @eventnika
IG: @nika_eventnika

Sem skoraj vedno nasmejani Jon Kanjir pripravljen za nove izzive in priložnosti. Drugačnega od večine najstnikov me morda dela moj jutranji tip osebnosti in pa branje ter pisanje knjig. Noben me ne razume, ko predstavljam moje nove projekte, ideje in sanje. No vsaj sprva ne, potem pa gre, z nasmehom, hvaležnostjo in pozitivnim odnosom uživam v življenju.

Kontakt:

FB: Jon Kanjir
IG: @jonkanjir

ERUDIO izobraževalni center ponuja (skoraj) vse! Vaš uspeh je njihov uspeh!
Namreč dobro se zavedajo, da uspeh za vsakega pomeni nekaj drugega. Za nekoga diplomo, za drugega finančno napredovanje, spet za tretjega premostitev osebnih ovir in dokaz, da ste sposobni, da zmorete.

Uspeh vas, prebuditev vaših potencialov, pridobitev znanja in pridobitev javno veljavnih spričeval in diplom so za njih ključnega pomena. To je vaš uspeh, a nič manj njihov. Veseli so za vsakega dijaka, študenta, slušatelja, ki uspe. Uspe mu priti do konca zastavljene poti, najsi bo to jezikovni tečaj, magisterij, diploma ali pridobitev poklica, ki si ga je od vedno želel.

 • ERUDIO zasebna gimnazija,
 • ERUDIO srednja šole za odrasle,
 • ERUDIO višja strokovna šola,
 • ERUDIO visokošolsko središče,
 • ERUDIO Beauty,
 • ERUDIO jezikovni tečaji in
 • ERUDIO:hub – vse to ponuja ERUDIO izobraževalni center.

Pester izbor strokovnih in praktično ter uporabno naravnanih programov, prijazen in strokoven pristop, 28-letna tradicija, vrhunsko razvit ERUDIO online študij so samo nekatere od njihovih odlik.
Spoznajte jih, spoznajte njihove študente, dijake, zaposlene, predavatelje, da boste še bolj prepričani, da ste izbrali pravega partnerja pri izobraževanju.

ERUDIO izobraževalni center
Litostrojska 40
1000 Ljubljana

Kontakt:

E: info@erudio.si
W: www.erudio.si
T: 01 54 83 760
FB: @erudioizobrazevalnicenter
IG: @erudio_ic

Podjetniški inkubator Perspektiva (PIP) je podporna institucija, ki vam pomaga na poti razvoja podjetniške ideje. Skozi program SIO, ki ga financira agencija SPIRIT, vas podpremo z individualnim mentoriranjem, različnimi strokovnimi in motivacijskimi delavnicami in znanji in izkušanjami ekspertov, ki sodelujejo z nami. Predstavljamo skupnost podjetnikov in podjetnic, ki so začeli z idejo in tistih, ki so vstopili že z oblikovanimi produkti oz. storitvami, z našo pomočjo pa so ideje uspeli razviti in izpopolniti. Z mrežami partnerjev v tujini vam pomagamo pri raziskavi in vstopu na tuja tržišča. Zavedamo se, da je začetek poslovanja vedno zahteven, tudi finančno, zato delujemo kot t. i. mrežni inkubator in, skupaj z Občinami Bloke, Ilirsk bistrica, Cerknica, Loška dolina, Pivka in Postojna, pod ugodnimi pogoji omogočamo najem pisarniških ali proizvodnih prostorov, s sodobno opremljenimi skupnimi prostori, v katerih spodbujamo mreženje med podjetji in njihov hitrejši razvoj.  

Zavod Znanje Postojna, OE Podjetniški inkubator Perspektiva

Veliki Otok 44b

6230 Postojna

Kontakt:

E: info@inkubator-perspektiva.si
W: www.inkubator-perspektiva.si/si/
T: 031 257 222
FB: @inkubator.perspektiva
IG: @pip.perspektiva

Brda ugnezdena med Alpami in Jadranom, na najbolj zahodnem delu Slovenije – edinstvena in polna življenja v vseh letnih časih, so zagotovo ena bol slikovitih pokrajin Evrope z bogatim pečatom preteklosti. Narava in ljudje so dodali lepoto mehko oblikovane krajine ter nepozabno doživetje pristnih okusov. Na vsakem koraku je čutiti strast in srčnost prijaznih domačinov. V samem osrčju Brd se nahaja tudi naš Mladinski center Brda. Aktivnosti centra se zrcalijo na domačo deželico, saj so vedno raznolike in razgibane. Center je točka za otroške, mladinske in medgeneracijske dejavnosti, usmerjane v neformalno izobraževanje, šport in prosti čas, počitniško varstvo, kulturno in umetniško udejstvovanje mladih. Med mladimi spodbujamo tudi podjetniško miselnost, solidarnost in prostovoljstvo.

To so Brda in to smo mi, Brike in Brici 😊

Kontakt:

Mladinski center Brda

Drnovk 17, 5212 Dobrovo

E: mladinksi.center@brda.si
T: 08 20 53 777
FB: @MladinskicenterBrda
IG: @MladinskicenterBrda

Zori Jakolin je podjetnica, organizatorka poslovnih dogodkov, lastnica licence dogodkov Business Café Slovenija ter inspiracijska kreatorka projektov in blagovnih znamk.

Kontakt:

W: www.zoryevents.com
IG: @iamzorijakolin

 

VSŠKV – Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana je zasebna višja strokovna šola, ki zaseda vodilno mesto po številu vpisanih študentov v programa Kozmetika in Velnes. Verjamemo, da ta rezultat ni naključje, pač odraz kakovostnega dela, široke mreže delodajalcev, s katerimi šola sodeluje, ugleda šole in številnih možnosti za razvoj posameznika tako na osebnem kot na profesionalnem področju, ki jih šola študentom ponuja.

Večina višjih strokovnih šol nima enotne strokovne in vsebinske usmeritve. Mi smo se odločili drugače. VSŠKV združuje (in bo združevala) le sorodne in vsebinsko povezane študijske programe z naslednjih področjih:

 • nega in lepota,
 • dobro počutje (wellness),
 • zdravje in zdrav ter uravnotežen življejski slog.

Pri programski shemi, razvoju in izvedbi programov, sledimo ciljem EU projektov Vital in Time-well, APHRO modulom izobraževanja in sodobnim razvojnim trendom pri nas in v svetu – predvsem celostnemu (holističnemu) pogledu na razvoj človeka in njegovo zdravje. Področje nege, lepote, dobrega počutja, zdravja, zdravega in uravnoteženega življenjskega sloga je interdisciplinarno, zato je celostnost na tem področju nujna.

Kontakt:

W: www.vskv.si
IG: @vskv.si

 

MEDIJSKI

Spletni portal MojaObčina.si je »go-to« spletno mesto za vse lokalne skupnosti v Sloveniji, ki si želijo ažurnih novic, dogodkov, ter foto, avdio in video vsebin!

V skrbi za čim boljšo obveščenost in povezanost občank in občanov portal vsem zainteresiranim posameznikom, organizacijam in občinskim upravam omogoča enostavno registracijo, enostaven uredniški sistem, brezplačno prejemanje tedenskih e-novic in seveda soustvarjanje vsebin na največjem viru lokalnih informacij v Sloveniji!

PriMS mediji, d. o. o.
Koprska 72
1000 Ljubljana


Kontakt:
W: www.mojaobcina.si
E: urednistvo@mojaobcina.si
T: 01 620 88 27

Student.si – edini pravi spletni portal za mlade pokriva tematike, ki so v največji meri blizu mladim. Uspešno sodeluje s študentskimi organizacijami, univerzami ter ostalimi društvi in zavodi po vsej Sloveniji. 

Nevtron & Company d. o. o.o.
Koprska ulica 72
1000 Ljubljana

Kontakt:
W: www.student.si 
E: info@nevtron.si 
M: 051 773 568